Καλώς ήρθατε στο χώρο του magitsis.gr PDF Εκτύπωση E-mail

Άθληση, φύση, συνεργασία.

Ο διαδικτυακός χώρος www.magitsis.gr είναι ένας χώρος που υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για υπάιθριες δραστηριότητες, αθλήματα στη φύση και αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Αγριάς "ΑΘΛΟΣ".

Διοργανώνουμε υπαίθριες αθλητικές εκδηλώσεις και happenings στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Από το 1994 συνοδεύουμε αποστολές σε όλο τον πλανήτη. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αποστολές ορειβατικές, αναρριχητικές, καθώς επίσης πεζοπορικές διασχίσεις ερήμων και θαλασσών με θαλάσσιο καγιάκ, πάντα με τη συνεργασία τουριστικών γραφείων, alpine και true adventure

Στις 17 Μαρτίου 2008 ολοκληρώσαμε (πρώτη Ελληνική επιτυχία) τον διεθνή ορειβατικό στόχο των "7-summits", την ανάβαση στη ψηλότερη κορυφή κάθε ηπείρου σ' όλο τον πλανήτη μας.

Σε συνέχεια αυτής της επιτυχίας, με τις πανεπιστημιακές γνώσεις (M.sc "Αθλητισμός Υγεία και Αναψυχή" στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής) αλλά και τις πλούσιες εμπειρίες μας από 30 αποστολές, αναλαμβάνουμε υπεύθυνη προετοιμασία  ορειβατών στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου.

Από το 2007 διοργανώνουμε στο πανέμορφο Πήλιο τους αγώνες ορεινού τρεξίματος "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ"  με δύο διαδρομές, μία των 23 χλμ και μία των 60 χλμ