Η απόφαση PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης   
Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2008 00:00

Ε λοιπόν αυτό δεν το περιμέναμε. Να ετοιμάζεσαι για ένα ταξίδι 2300 και περισσότερο χιλιομέτρων σε τρεις χώρες για έναν ολόκληρο χρόνο, ένα ταξίδι τόσο συμβολικό, να ανακοινώνεις ότι σε 12 μέρες το ταξίδι ξεκινάει, και μερικές μέρες πριν ξεκινήσεις... να αρχίσει ο πόλεμος.

Έπεσε συλλογή στην παρέα. Οι απόψεις δύο: α) πάμε μέχρι τα γεωργιανά σύνορα (έτσι κι αλλιώς μια μέρα απόσταση θα ήταν μέχρι το Πότι) και β)το αναβάλλουμε. Να πάμε στο Πότι δεν το συζητάμε, γιατί εκεί μαθαίνουμε από φίλους δημοσιογράφους ότι σφάζονται κανονικά, πιάνουν ομήρους και άλλα τέτοια φαιδρά... Αποφασίζουμε το δεύτερο.

Έλα όμως που μένουμε στα κρύα του λουτρού... κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε αντ΄ αυτού. Και το αποφασίσαμε: θα είναι εντός Ελλάδος, κάτι μεγάλο, χορταστικό. Τι να κάνουμε; Το βρήκαμε: έναν γύρο Ελλάδος. Ναι! Μελετήσαμε λοιπόν μια διαδρομή μάλλον αστραπιαία, δηλ. με 180+ χιλιόμετρα τη μέρα με το ποδήλατο, αλλά για σταθείτε βρε παιδιά... λόγω του καθημερινού τρεξίματος χρειαζόμαστε και λίγο ξεκούραση, δεν το κάνουμε πιο ξεκούραστο; Και τι θα λέγατε... να το κάνουμε με ελεύθερη συμμετοχή, να έρθει και όποιος άλλος θέλει, και φίλοι, και να γνωρίσουμε καινούργιους φίλους... τι θα λέγατε; Η συνεδρίαση έληξε, κατοχυρώθηκε.

Έπεσε μελέτη, η χάραξη της διαδρομής, οι αποστάσεις, οι μέρες, ο χρόνος έναρξης, όλα τα σχετικά. Και όσοι πιστοί προσέλθετε. Όποιος δεν έρχεται χάνει. Φύγαμε!

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 23 Αύγουστος 2008 21:05